1914: Prelude to Chaos Full İndir Oyun indir

1914: CHAOS BEDAVA indirme PC oyunu direk indir ve torrent kırılmış durumda. 1914: Chaos'a Prelude - 1914 yılını girin, bu da büyük savaşın başlangıcını işaretleyecektir. Bu Indie Adventure RPG, ölen İmparatorluklar, Ölüm, Umutsuzluk ve ....

Oyun değerlendirmesi

Geliştirici: amaterasu yazılımı

Publisher: amaterasu yazılımı

sürüm tarihi: 8 May, 2017

tür: rpg

Hikaye

20. yüzyılın felaketi yapılan ilk insanın başlangıcını işaret edecek olan 1914 yılını girin. Sırp milliyetçisinin sigara tabancısından ve ölen bir imparatorluğun zaferi için tutulması, meşruiyetlerini, ölümünü, umutsuzluğunu ve kaoslarını nihayet antik Avrupa monarşılarına son veren yavaş yavaş kaybediyorlardı.

Oyuncu Finley Thompson, British Maceracurer ve arkeolog, Sırbistan Krallığı bölgesindeki ilk seferden efsanevi eserleri araştırıyor. Bu çabada, en yakın müttefiki, Sırp rehberi Vuk. Saraybosna suikastinin gerçekleştiğinde tüm cehennem parçalarının olası bölgesini bulduktan çok az değil. Evinden kes, Finley, misyonunu bitirmesine yardım etmek için Vuk'u yalvarıyor. Ağır kalpli, kabul etti ve efsaneye göre, yenilmez olan herhangi bir orduyu ortaya çıkaran eserleri bulmak için bir yolculuğa çıkıyorlar. Ayrıca, bir Alman fırtınası trooperinde, eserleri savunmak ve eserleri arayan tehlikeli gizli topluma karşı kendi yaşamlarını savunmak için Pow-S'yi taşıyan bir Alman fırtınası trooperinde olası bir şekilde müttefik aramak zorunda kalırlar.

Gameplay

Oyuncu, Finley'i ve yoldaşlarını, kayıp eserleri bulma arayışlarında kontrol edecek ve dünyanın gördüğü en büyük yüzleşmenin ortasında hayatlarını koruyacaklar. İlk Haçlı oyuncunun gizemini çözmek için, eserleri ararken partisini bir dizi çatışmada kontrol etmek zorunda kalacaklar. Savaşlar, her savaş arasına bir kez keşifle dönüşür. Keşif sırasında, oyuncu çeşitli NPC ile konuşma seçeneği olacak ve karakterlerini yükseltecek. Bununla birlikte, gizem çözülecek ve maskeler düşecek.

Sınırsız bir güç nesnesini yanlış ellerde durdurmak için gerekenlere sahip olacaksınız?

Gameplay

Toprakları kurtarmak için epik bir maceraya başlayın. 12'den fazla benzersiz sınıfın havuzundan 4 farklı maceracı seçerek bir parti oluşturun. En yüksek dağları ölçeklendiren ve en karanlık zindanları keşfetmek için lanetli topraklarda yolunuzu savaşın. Krallığın başkentine ulaşmak için 30'dan fazla benzersiz zorlu patronu yüzleşin. Diğer gezginlerle ticaret yapın ve etkileşime girin, kaderlerini etkileyin ve karanlık maceranızdaki birçok sırları keşfedin.

Minimum: OS: Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32bit / 64bit) İşlemci: Intel Core2 Duo veya daha iyi Bellek: 2 GB RAM Grafikler: OpenGL 4.1 yetenekli GPU DirectX: Sürüm 9.0 Depolama: 600 MB Mevcut alan Ek notlar: 1280 × 768 veya daha iyi ekran
İndirme Linkleri

meganz

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

uptobox

i̇ndirme Linki

google

i̇ndirme Linki
236
TELİF HAKKI İHLALİ