3079 — Block Action RPG Full İndir (v2.20) Oyun indir

3079 - Engelleme eylemi RPG BOKLU PC oyunu direk indir ve torrent içinde kırılmış durumda. 3079 - blok eylemi rpg - 3079 fütüristik, açık dünya eylemi birinci şahıs rol oynama oyunudur. Tüm alanlar, binalar, ürünler, görevler ve karakterler rastgele üretilir. Sen ....

Oyun değerlendirmesi

Geliştirici: phr00t'in yazılımı

Publisher: phr00t's Software

sürüm tarihi: 25 Eki, 2011

tür: rpg, eylem, açık dünya, atıcı

3079 fütüristik, açık dünya eylemi birinci şahıs rol oynama oyunudur. Tüm alanlar, binalar, ürünler, görevler ve karakterler rastgele üretilir. Benzersiz topraklar ve amplar bulacaksınız; zorluklar. Umarım beğenirsiniz! [/ B]

Lütfen GIVEAWAY, GÜNCELLEME VE AMP için PHR00T'in yazılımını takip edin; Daha!

https://www.facebook.com/phr00ts.Software

sürekli savaş yaşayan bir gezegene varıyorsunuz. Savaşan hiziplerin neden kendi ve amp'ta barış bulamadığını öğrenmek sizin görevinizdir; Umarım kendiniz geri yükleyin.

Java gereksinimi

Java 7 güncellemeniz 45 (veya daha iyi) yüklü olduğundan emin olun!

Windows'ta, eğer sorun yaşarsanız, Java'nın diğer sürümlerini kaldırmanız gerekebilir.

Java'yı aşağıdakilerden alabilirsiniz:

http://www.java.com/getjava

Temel özellikler

Ticaret kartları burada!

Önerilen Rehberler

Topluluk Hub:

Anahtar fetürleri: Neredeyse sonsuz, açık dünya araştırması Sonsuz karakter ekipmanı için prosedür olarak oluşturulan fütüristik silahlar ve ürünler Daha fazla keşfettiğiniz gibi artan zorluk (endişelenme, öğeler de daha iyi olsun!) Twitter entegrasyonu ile tamamen işlevsel çok oyunculu Usulsel olarak ödüller ve hikaye ilerlemesi için oluşturulan görevler Bir inşaat aracı kullanarak kale binası Vücut Parçası Özel Hasar Hesaplama ve Kesme: Baş Shot! Mühendislik, Charisma ve Kamuflaj gibi şeyler için beceri sistemi Farklı biyomlar (otlak, dağlar, kar, zehir, çöl, deniz vb.) Başlangıç, orta ve sonu olan tam hikaye Eğimli yüzeyler ve daha yüksek çokgen modeller dünyaya yeni, daha az bir "bloklu" bir görünüm verir Yapay zeka - düşmanlar ve müttefikler kaçırır, takip eder, sesleri inceleyecektir.

Minimum: OS: Windows XP + İşlemci: Çift çekirdekli Bellek: 1 GB RAM Grafik: Özel 3D Donanım Depolama: 100 MB Mevcut Alan Ses kartı: açılan destek Ek notlar: Java 7+ www.java.com'dan (Old Versions'ı kaldırın)
İndirme Linkleri

megaup

i̇ndirme Linki

meganz

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

uptobox

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

google

i̇ndirme Linki
243
TELİF HAKKI İHLALİ