R-Studio İndir – Full v8.16 Build 180499

R-Studio İndir – Full (x64)

Veri kurtarma alanında sınıfının en iyisi diyeceğimiz R-Studio İndir programı sayesinde yanlışlıkla, zararlı yazılımdan ötürü veya çeşitli arızalardan ötürü meydana gelen veri kaybınızı kurtaracak ve sabit disk, USB Bellek, SD Kart ve benzeri birçok depolama aygıtı üzerinde kurtarma işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Bilinen birçok formatı desteklemekte olan bu program ile Windows, MacOS ve Linux bölümlerini kolayca kurtaracak ev verilerinize tekrardan erişim sağlayacaksınız.

R-Studio Crack ve Kullanımı

Ağır hasar görmüş olan sistemlerde tüm problemlere rağmen veri kurtarma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekte olan R-Studio Full indir ile esnek parametre ayarlarını kullanarak veri kurtarma üzerinde mutlak bir kontrole sahip olacak ve elde etmek istediğiniz veriye hızlı bir şekilde erişeceksiniz. Veri kurtarma uzmanları, sistem yöneticileri, IT uzmanları ve ileri düzey deneyimli bilgisayar kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılmakta olan R-Studio ile birçok yardımcı programlara sahip olacaksınız.

R-Studio Gezginler Güncel Sürüm

Aynı zamanda bazı adli tıp uzmanları tarafından da kullanılmakta olan R-Studio ile veri kurtarma işlemi gerçekleştirebilecek ve diskleriniz biçimlendirilmiş olsalar bile önceden var oolan bölümleri kolay bir şekilde tespit edeceksiniz. Kurtarmış olduğunuz verileri ana bilgisayar tarafından erişilebilir herhangi bir diske kaydetmekte olan bu program ile disk görüntüleme ve analiz yapma işlemlerini aynı anda gerçekleştirebilirsiniz.


Kurulum: ve etkinleştirmek için, programı next diyerek, yükleme bitirin, patch çalıştırın, ve istenilen. rstudio.exe seçin, unutmadan, patch ortasındaki, serial key kopyalayın ve programa girin,etkinleştirmede,isim soyad mail vb kafadan atın

RAR Şifresi:
Diğer: Recuva Full indir bknz
186
TELİF HAKKI İHLALİ