1849: Gold Edition Full İndir Oyun indir

1849 full ücretsiz indir PC oyunu direk indir ve torrent içinde kırılmış durumda. 1849 California Gold Rush sırasında bir şehir yönetimi oyunudur. Göreviniz kasaba inşa etmek, onları işçilerle doldurmak ve barındırıldığından, beslendiklerinden ve .... olduğundan emin olun.

Oyun değerlendirmesi

Geliştirici: SOMASIM

Publisher: somasim

sürüm tarihi: 8 may, 2014

Tür: strateji, simülasyon, yönetim

Yıl 1849'dur ve California'da altın keşfedilmiştir. Yaklaşan altın acelesinde şöhret ve servet aramak için batıdan çıkmaya karar veriyorsunuz.

Altın vuracak ve bir gecede madencilik büyütecek misiniz? Yoksa fortune bitinizi, kazma ve mavi kot pantolonlu 49ers sağlayarak ısırır mısınız?

Gameplay

1849, California Gold Rush sırasında bir şehir yönetimi oyunudur. Göreviniz kasaba inşa etmek, onları işçilerle doldurmak ve barındırıldığından, beslendiklerinden ve eğlendirdiklerinden emin olun. Kasabalarınızın gelişmesini sağlamak için kapsamlı üretim ve ticaret ağlarını yönetmek ve koordine etmek zorunda kalacaksınız.

1849

Anahtar fetürleri: Altın'ın gelişimini izleyen bir kampanya modu, madencilik kamplarından hareketli şehirlere kadar. Her şehir senaryosu, benzersiz başlangıç ​​koşulları, zafer hedefleri ve engel olayları olan oyuncuları sunar. Sandbox modu, coğrafyaya (Pasifik kıyılarından Sierra Nevada Dağları'na), yağış, kaynak kullanılabilirliği ve başlangıç ​​lot büyüklüğüne dayanarak konumunuz için usursuz olarak oluşturulan bir harita ile Sandbox modu. California'nın altın ülkesinden ilham alan sokakları astar yapan binalarla canlı eski Batı kasabaları. Oyuncuların karmaşık kasaba ve şehirler inşa ettikleri için kazınabileceği, çiftlik, rafine edip üretebilecekleri 50'den fazla kaynak. Bugünün oyuncuları için derin simülasyon oyunları üretmeye adanmış yeni bir stüdyo olan Somasim tarafından geliştirilen

Minimum: OS: Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista İşlemci: Pentium 4 veya daha iyi Bellek: 512 MB RAM Depolama: 75 MB Mevcut alan
İndirme Linkleri

meganz

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

alternatif

i̇ndirme Linki

uptobox

i̇ndirme Linki

google

i̇ndirme Linki
225
TELİF HAKKI İHLALİ